Verzend en Retour beleid


 

 Verzenden & Levertijd
Ons streven is binnen 1-3 werkdagen uw bestelling te verzenden mits dit haalbaar.
Ivm drukte bij ons of de bezorgdienst kan er afgeweken worden van de verzendtijd. Hierdoor kan het voorkomen dat uw bestelling iets langer duurt voordat u deze binnen heeft.

Optie bezorgdienst :
Als u binnen Landgraaf Heerlen Kerkraden Brunssum of schinveld dan bieden wij u onze Lovely bezorgdienst aan voor €2,95 bezorgen wij uw bestelling zelf. U kunt deze bezorg optie kiezen bij betaling en bezorg optie bij het uitchecken. 


Brievenbus bestellingen/verzendingen binnen NL bedragen €3,95
Pakketten worden verstuurd met Sendy inclusief track and trace via PostNL , DPD en DHL binnen NL en bedragen €5,95
Afhalen van uw pakket is helaas niet mogelijk, wel het bezorgen van uw pakket binnen Landgraaf Heerlen Kerkraden Brunssem schinveld €2,95


Voor Belgie en Duitsland is het verzend tarief vanaf €9,95


Retour Beleid
Wij verpakken elke besteling met veel liefde en aandacht.
Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over het product en wilt u deze retourneren.
Retour zendingen zijn voor eigen rekening.


U heeft het recht om tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden uw bestelling te annuleren.
Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om het product onbeschadigd retour te sturen.
Als wij de retournering ontvangen hebben stortten wij het aankoop bedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening mits de producten onbeschadigd zijn.


Bij beschadiging van de producten zullen wij de waardevermindering/kostten aan u doorberekenen.
Zorg er dus voor dat de retour artikelen altijd goed en stevig liefst in originele verzendverpakking retour gestuurd worden.


Retour Stappen:
1. Mail naar info@lovelyhome-giftsendeco.nl om uw retour aan te melden. Zodra wij uw retour melding ontvangen hebben sturen wij u een retour label.
2. Vul het retour formulier/formulier voor herroeping in (deze vind u hier), en stop deze bij de retour zending.
3. Retour zending goed en stevig verpakken, liefst in originele verzenddoos.
4. Plak het retour label op de doos.
5. Frankeer uw retour voldoende en breng naar een service punt. Let op! Retour = voor eigen
kostten.
6. Zodra wij de retour in goede orde en onbeschadigd ontvangen hebben, stortten wij het
aankoop bedrag minus de verzend kostten terug op uw bankrekening.

 
  HERROEPINGSRECHT/BEDENKTIJD
Wij verpakken elke bestelling met veel liefde en aandacht.
Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over het product en wilt u het retourneren.
“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lovelyhome-giftsendeco.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Bij beschadeging van de producten zullen wij de waarde vermindering/ kostten aan u doorberekenen.
Zorg er voor dat deretour artikelen altijd goed en stevig verpakt zijn, liefst in de originele verzend verpakking.


Uitzondering maatwerk
Sommige producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lovelyhome-giftsendeco.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour
terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is .
 

  

© 2022 - 2024 Lovely Home Gifts & Deco | sitemap | rss